Ask it!

Verliefd!! Hoe weet ik of hij mij ook leuk vindt?

Hoi, Ik ben Iris, 14 jaar en erg verliefd op mijn buurjongen. Wat moet ik nu doen om erachter te komen of hij mij ook leuk vindt? Groetjes, Iris

Hoi Iris,
Wat leuk dat je verliefd bent! Maar inderdaad ook lastig als je niet weet of de jongen jou ook leuk vindt. Hopelijk kunnen de volgende tips je helpen.

  1. Begin met het maken van oogcontact. Niemand anders hoeft dat te merken en als het gevoel niet wederzijds is kan hij het je laten merken zonder dat je echt een blauwtje hoeft te lopen.
  2. Nadat je een tijdje oogcontact hebt gehad, kun je gewoon beginnen met hem te groeten. Zeg gewoon eens hoi als hij langskomt. Dan is de stap om daarna een keer wat langer met hem te praten ook wat minder groot.
  3. Het is natuurlijk lastig om te bepalen of jouw buurjongen jou ook leuk vindt. Iedereen reageert namelijk anders als hij of zij verliefd is. Je zou kunnen zeggen als iemand heel erg je aandacht probeert te trekken (oogcontact en plagen) of juist als iemand heel verlegen is bij jou in de buurt (veel blozen, niet met je durven praten) er een grote kans is dat hij jou ook best wel leuk vindt!
  4. Als je deze tips een tijdje hebt geprobeerd, maar je weet nog niet helemaal zeker of hij je leuk vindt, dan kun je het hem natuurlijk ook gewoon vragen. Dit is natuurlijk super eng, maar je weet wel waar je aan toe bent! Als je dit toch te spannend vindt, kun je ook iemand vragen die hem kent of hij/zij bij je buurjongen wil peilen of het wederzijds is. Diegene kan subtiel jouw naam een paar keer laten vallen om te zien hoe je buurjongen reageert.
 
Heel veel succes!
 
Groetjes,

Tags: verliefd, verkering, spierziekte
Rubrieken: Liefde & seks
Datum inzending: 10-07-2014
Beantwoord door: Sylvia Louwarts

Gerelateerde filmpjes

Nynke heeft de liefde van haar leven gevonden!
Is het moeilijker om iemand te versieren als je een spierziekte hebt? Hoe doe je dat dan?