Ask it!

Heb je een vraag die je bezig houdt en waar je maar niet uitkomt? Een praktische vraag of een vraag over seks, uitgaan of school. Het mag van alles zijn! Je kunt (anoniem) een vraag insturen. Je vraag wordt beantwoord door jongeren die net iets ouder zijn dan jij, maar zelf ook een spierziekte hebben dus precies weten hoe jij je voelt. Stel hier je vraag! 

Toelichting:
Hoi, Ik ben Iris, 14 jaar en erg verliefd op mijn buurjongen. Wat m.. »
Antwoord:
Hoi Iris, Wat leuk dat je verliefd bent! Maar inderdaad ook lastig als je niet weet of de jongen jou ook leuk vindt. Hopelijk kunnen de volgende tips je helpen. Begin met het maken van oogcontact. Niemand anders hoeft dat te merken en als het gevoel niet wederzijds is kan hij het je laten merken zonder dat je echt een blauwtje hoeft te lopen. Nadat je een tijdje oogcontact hebt gehad, kun je gewoon beginnen met hem te groeten. .. »
Toelichting:
Hallo, Mijn naam is Fleur en ik ben 16 jaar. Ik zou heel graag een .. »
Antwoord:
Hoi Fleur, Bedankt voor je vraag. Heel vervelend dat je graag uit wilt, maar niet durft omdat je bang bent om te vallen. Wat zou kunnen helpen is om overdag eens bij de kroeg of discotheek te kijken waar jij naartoe zou willen. Dan is het niet zo druk en kun je kijken of je er goed naar binnen kunt en of er geen trappen zijn enzo. Ook kun je alvast kijken wat een fijne plek is om te staan,  misschien bij de bar zodat je daar e.. »